Tapasztalataink szerint a cégvezetőknek...

mindössze alig több, mint 30%-a elégedett az általa igénybe vett menedzsment szolgáltatással!

Vagyis háromból ketten elégedetlenek menedzsment ügyekben. Mi lehet az oka az elégedetlenség ilyen magas fokának? Az okokról mindenkinek megvan a saját tapasztalata és véleménye. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy mi lehet a megoldás. Három megoldási javaslatunk nekünk is van.

Bővebben...

Kapcsolatok közvetítése - "menedzsment brókerrel"...

Ha nem tudunk saját erőből megoldást, akkor a szakma legjobbjait ajánljuk.

A menedzsment bróker szakmai és üzleti kapcsolatait közvetíti.

Ezzel Ön ismét szakszerű megoldásokhoz fog jutni a szakterületek legjobbjaitól.

Lehetnek és természetesen vannak is olyan esetek, amikor leendő partnereink speciális szaktudást igénylő, vagy szűk szakmai kérdést érintő problémáira nem tudjuk saját erőből a megoldást szállítani. Ilyenkor ezt belátva nem erőlködünk, másokkal ellentétben nem próbáljuk azt a látszatot kelteni, hogy mi mindenhez értünk. Ellenkezőleg! Mi már tudunk annyit, hogy azt is tudjuk, hogy mit nem tudunk. Viszont ilyen esetekben is csak azt csináljuk, amihez igazán értünk.

Megoldást ezesetben is tudunk ajánlani. Pontosan tudjuk ugyanis, hogy értékes és igazán hasznos minőségfejlesztési megoldásokat csak a legjobbaktól várhatunk. Mi ismerjük a menedzsment piacot. Naprakész információkkal rendelkezünk a kínálati piac szereplőiről, a tréningcégekről, a minőségirányítási felkészítőkről, a rendszertanúsítókról, a vállalati tanácsadókról, a pályázatírókról. Úgy is mondhatnám, ismerjük a szakterület Jedi lovagjait. Most őket hívjuk segítségül.

A mi partnereink a szakma és a közönség körében is Jedi lovagoknak számítanak! Ők nemcsak annak nevezik magukat, hanem valóban azok is.

Szakmai partnereink a menedzsment megoldások tudói. Azok közül is a legjobbak. Mi arra kínálunk Önnek lehetőséget, hogy a piac legjobb szereplői közül választhassa ki, kivel szeretne együtt dolgozni. De csak a Jedik közül! Nem tegnap óta ismerjük őket. Túl vagyunk már néhány szép feladaton. És jelen állás szerint együttműködésünk még sokáig fog tartani. 

Miért dolgozunk épp velük? Azért, hogy még sokáig dolgozhassunk együtt. Velük, Önnel és még sok más céggel is!

Hogy dinamikusan növekvő cégcsoportunk minél értékesebb legyen. Tudja, ez a Clienting! ...

Meg azért is, mert mi nem csak a saját menedzsment módszereinket, termékeinket és szolgáltatásainkat ajánljuk. Így elkerüljük azt a csapdát is, amibe a piaci szereplők többsége beleesik. Azt, hogy szinte mindenki, saját tevékenységét a lehető legjobb megoldásként tünteti fel, magát, pedig e megoldás legjobb tudójának. Mint az egyedül üdvözítőt. Tudja, mint Darth Vader.

Meg azért is, hogy ne Önnek kelljen kitalálnia és a saját kárán megtanulnia, mikor melyik menedzsment módszer és partner a leginkább eredményes cége szempontjából. Hiszen, hacsak a felsorolt területek mindegyikén nem rendelkezik megfelelő tudással, kapcsolatrendszerrel, tapasztalattal, háttérismeretekkel, akkor valószínűleg azt a vezetési eszközt és azt a céget választaná ki, aki épp a leghatékonyabban "marketingezi" magát Önnél.

És ők vajon miért dolgoznak velünk? Azért, hogy még sokáig dolgozhassunk együtt. Ön, mi, ők és cégcsoportunk többi tagja!

Miért éri ez meg nekik? Azért, hogy az ügyfélkeresés energiáit, költségeit és idejét szolgáltatásaik minőségének fejlesztésére tudják fordítani.

Meg azért, hogy újabb stabil ügyfelekhez jussanak, akik őket ajánlják és nem másokat üzleti partnereiknek.

Meg azért is, hogy vállalkozás- és minőségfejlesztési szolgáltatásaik biztosan célba találjanak. Tudja, az adott problémákra az optimális megoldások ott és akkor a legjobb helyről. 

Meg azért is, hogy a tévedés és így a "megvezetés" kockázata a lehető legkisebb legyen. Hiszen mi már elvégeztük a helyzetfelmérést. Így ők pontos diagnózis alapján kezdhetik meg a terápiát.

Szolgáltatásunk Önnek ingyenes! Mi megkapjuk jutalékunkat attól a menedzsment szolgáltatótól, aki az adott szakterületen jelenleg a legjobb, aki az Ön partnere lesz.

Már hallom is a gyanakvást, valahogy így: "Nincsen ingyenebéd!" Nincs is, csak máshogy térül meg az ára. Ha most meg azt mondaná, hogy mi rábeszéljük majd Önt a legdrágább szolgáltatókra, így majd Önön hajtjuk be az ingyenes konzultáció és a közvetítés árát, akkor tévedne. Ha pedig azt gondolná, hogy az általunk ajánlott minőségügyi felkészítő cég, tanúsító társaság, tréningcég, tanácsadó iroda, vagy pályázatíró vállalkozás beépíti majd az áraiba a mi jutalékunkat, akkor ismét csak tévedne. Több okból sem tesszük, mint ahogy ők sem teszik ezt. Hogy miért? 

Ugyanis, ha ajánlott partnereink ezt tennék, akkor elveszítenék az Ön bizalmát is, meg a miénket is. Hiteltelenné válnának, olyanok lennének, mint a többiek. Tudja a "megvezetősek". Ön valószínűleg nem hagyná ezt szó nélkül és elmesélné üzleti partnereinek. A rossz hírek gyorsan terjednek. Mi meg nem ajánlanánk őket többé üzletfeleinknek. 

Mi "menedzsment brókerként" kiterjedt szakmai kapcsolatainkat és naprakész piaci ismereteinket közvetítjük Önnek. Ez azonban ismét csak egy ingyenes konzultációval kezdődhet!