Az Ön ISO-ja akkor lesz a legjobb, ha bizalmat szavaz a TechnoQua szakértőinek!

Döntése alapján minőség- és/vagy környezetirányítási rendszerét kialakítjuk, dokumentáljuk, bevezetjük a napi működésbe és felkészítjük nemzetközi tanúsításra.

Az Ön ISO-ja akkor lesz a legjobb, ha minket választ, mert...

Tisztelt Leendő Partnerünk! 

Önnek – reményeink szerint – világos elképzelései vannak arról, hogy mi a célja ISO rendszerének bevezetésével, működtetésével és folyamatos fejlesztésével. Ha az, hogy vezetési eszköz(rendszer)t nyerjen vállalkozása eredményesebb működtetéséhez, csökkenteni tudja költségeit, növelni tudja bevételeit, ezáltal profitját, egyszóval nap-mint nap élvezze a rendszer előnyeit, akkor döntése egyszerű lesz. Vannak ugyanis világos elvárásai. Mert, mint tudjuk, a döntés nem akkor nehéz, ha nagy a tét, hanem, ha nincsenek világos elvárásaink.   

Világosan megfogalmazott elvárásokkal, most már mindössze csak ki kell választani azt a tanácsadót/felkészítőt, (céget) aki/ami közreműködik az Ön legjobb ISO rendszerének kialakításában. 

A vállalkozók és ajánlataik dzsungelében látszólag nem könnyű eligazodni. Szerencsére csak látszólag, mert egyébként könnyű! 

Most is megkönnyítjük döntését!

A mi szakmánkban, a profi felkészítéshez mindösszesen két „erőforrás” szükséges, de az nagyon. 

A tudás és a tapasztalat!  

Tudniillik a felkészítő (szak)tudása, valamint (szakmai- és munka)tapasztalata. Még szerencse, hogy nem a fürdőszobánk felújítását tervezzük! Annál, hogy ne fürödjünk be (szó szerint se) lényegesen több megfelelő erőforrás kell a sikerhez. Talán fel sem lehet sorolni a vízvezeték szerelő szerszámaitól kezdve a burkoló megfelelő esztétikai érzékén át egészen a mutatós és egyben elérhető árú csempéig bezárólag. Ugye? De térjünk a lényegre! (már megint egy reklámszlogen…) 

A mi szakértőink átlagos diploma-száma 2,5. 

Ezeket a diplomákat mi nem egyes feltételes vasúti megállókba pottyantott kétes hírű „főiskolák” kihelyezett segédtagozatain, még csak nem is 3 napos gyorstalpaló tanfolyamokon vettük. Ezek a gépész- és építőmérnöki végzettségektől kezdve a közgazdász diplomákon át egészen az MBA képesítésekig bezárólag reprezentálják cégünk szakértőinek elméleti-szakmai felkészültségét. Richard Gere után szabadon a Pretty Woman-ből: „kijártunk mindent, amit lehetett!” 

Személyenként négy-öt iparágban szereztünk évtizedes szakmai- és menedzsment tapasztalatokat a vállalati hierarchia legtöbb szintjén. 

Kevés olyan üzletág létezik ma Magyarországon, amiben járatlanok lennénk. Így bátran vállalkozunk – néhány kivétellel persze - szinte minden tevékenységi terület minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerének kialakítására.

 Csaknem 14 éve foglalkozunk ISO 9001-es és ISO 14001-es rendszerek felkészítésével és tanúsító auditjaival. Így aztán az általunk kialakított irányítási rendszerekben nincsenek hiányos részek, mint ahogy azok nem tartalmaznak auditálhatatlan, felesleges és/vagy haszontalan, a vállalkozás működését akadályozó elemeket sem. A rendszer-felkészítésekkel párhuzamosan folyamatosan dolgozunk ugyanis Magyarország jelentősebb tanúsító szervezeteinél. (Rablóból lesz a legjobb pandúr, vagy fordítva?) Az általunk felkészített és auditált kis-, közepes- és nagyvállalkozások, valamint intézmények száma ezer feletti! (nem elírás 1000!) 

Ilyen felkészítő cég ma Magyarországon rajtunk kívül nincs több! 

(Ezt nem csak gondolom, hanem biztosan tudom.) 

Így rálátásunk van több, mint ezer (1000) szervezet működésére! 

Hogy melyek ezek? Referencialista? Egy néhány évvel ezelőtti „bankos” reklám szövegével élve, (nem szó szerint) „számunkra az lenne a legjobb reklám, ha megnevezhetnénk partnereinket.” Egymás reklámszlogenjeit nem illik ellopni, bár ebben az esetben szívesen megtenném. Pedig a bankok talán „csak” pénzügyekben kompetensek, mi meg a cégek működésének egészében. 

Ami ennél az egyszerű mennyiségi mutatónál sokkal értékesebb, mi ezeknek a cégeknek az életét, változásait, fejlődésüket folyamatában látjuk (láttuk). Ilyen nagyságrendű és terjedelmű „szituációs szókinccsel” a birtokunkban nyugodtan jelentem ki: 

A legjobb egy ISO! Főleg, ha a TechnoQua csinálja! 

Várjuk megkereséseiket ismert elérhetőségeinken!

Tel.: (06) 70 / 942-0582

E-mail: info@technoqua.hu