Kik vagyunk?

Mi, a TechnoQua cégcsoport szakértői közel 100 év munkatapasztalatát és több, mint 1000 cég működése ismeretének előnyeit kínáljuk.

Bővebben...

TechnoQua - A legjobb egy ISO!

Itt a piros! Hol a piros? - Vállalkozásfejlesztés, óh! ...

Beindult az Új Magyarország Fejlesztési Terv! Pályázzunk! Igen ám, de mire? Azt még nem tudom, először is iratkozzunk fel egy hírlevélre!

Egyik barátom egy vaskereskedés vezetője. Ez cége nevéből ugyan nem derül ki, mert sem nem "Iron-Trade", sem nem "Ferro-Ker". A közelmúltban feliratkozott egy pályázati tanácsadó cég hírlevelére. 

Zúdul is rá az információ rendesen. Sok-sok pályázatot írnak ki, szinte mindenre lehet pályázni. Beindult az Új Magyarország Fejlesztési Terv!

Azóta tudja is a barátom, hogy pl. kerékpárutak létesítésére szeptember 30-áig lehet pályázni. Állattartó telepek fejlesztésére, pedig november végéig. Hacsak el nem fogy idő előtt a keret. 

Lehet pályázni, továbbá a Magyar - Argentin Kormányközi Tudományos és Technológiai Együttműködésre fordítható pénzekre, de lehet pl. az "Év könyvtára 2007" cím elnyerésére is. Meg még sokminden másra is, szinte mindenre!

A telemarketing meg mire való? Jönnek is az ajánlatok, bőségesen. Ismeretlen cégek, ismeretlen telemarketingeseitől ...

... engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét ... (arra, ami Önnek jó, mert ...)

-.Jó napot kívánok, Nagy Krisztina vagyok a "Megnyerjük" pályázatíró cég képviseletében. (levegővétel nélkül) Engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét a most megjelent pályázati lehetőségekre. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében most lehet, pl. akadálymentesítésre, állattartó telepek korszerűsítésére, de a megújuló energiák hasznosítására is pályázni. (a levegő még mindig tart) Ha megengedi, elküldöm cégünk adatlapját, melyre be kellene jelölnie, hogy milyen fejlesztési igényei vannak Önnek az elkövetkezendő 5 évben. ??? 

- Tényleg, milyen igényeim is vannak nekem? - elmélkedik barátom.

... akkor mi ingyenesen figyeljük ... (majd kiválasztjuk azt, ami Önnek ...) 

-.Jó napot kívánok, Kiss Evelin vagyok a "Profizmus" pályázati tanácsadó cégtől. Cégünk piacvezető a szakterületén, eddig több, mint ezer pályázatot írtunk már meg. Sikerarányunk 85% feletti. Azért nem 100%, - tudja - mert az ügyfelek sokszor nem is tudják, hogy mire akarnak pályázni. De ezt nem is mindig lehet tudni, ezért akciós ajánlatunk a következő. (ő is jól bírja levegővel) Ha most kötünk egy 3 éves keretszerződést, akkor mi ingyenesen figyeljük, hogy Önnek milyen pályázati lehetőségei lesznek. Ha lesz olyan, vagy hasonló, pl. hígtrágya elhelyezés, vagy fürdőfejlesztés, stb., akkor megírjuk ingyen, majd, ha nyer, akkor Ön befizet nekünk 12% sikerdíjat. Ajánlatunk egyedülálló a piacon, ha most szerződünk, akkor további 15% engedményt is adunk!

- Ez aztán az akció! - lelkesedik barátom.

... ha megengedi, elküldöm Önnek cégünk adatlapját ... (ami Önnek azért jó, mert ...)

-.Jó napot kívánok, Kovács Anita vagyok a "Csak velünk" pályázatíró cégtől. Cégünk piacvezető a pályázatíró cégek piacán. (Vajon hányan vezetik ezt a piacot?)

- Tisztelt Uram! Ha Ön most rámegy a honlapunkra, letöltheti cégünk adatlapját, melyen bejelölheti, hogy milyen pályázatok érdeklik. Utána mi pályázatfigyelésünk alapján - mely ingyenes - kikeressük az önnek legjobban megfelelő pályázati lehetőséget, majd ... innentől már ismerős a szöveg. 

- Hölgyem, én a vállalkozásom fejlesztéséhez szeretnék pályázati forrást nyerni. Tudja, nekem egy ... elmondani ugyan nem sikerült, hogy neki egy vaskereskedése van, hiszen itt a telefonos kisasszony beszél, az ügyfélnek meg k ..., nemdebár.

- Vállalkozásfejlesztés? Arra aztán bőségesen van ajánlatunk. Most például lehet pályázni állattartó telepek korszerűsítésére, vagy kerékpárutak létesítésére, de pl. ... 

- Igen, tudom Hölgyem, meg pl. a Magyar-Argentín Kormányközi ... - így barátom.

Emlékszik még? Itt a piros! Hol a piros? ... 

Ön hányszor találta el? Én egyszer sem. 

Még szerencse, hogy új játékot mindig lehetett kezdeni ...

Főleg két esetben kattintson csomagjainkért!

1. ha olyan jól megy cégének, ahogy szeretné és azt akarja, hogy ez így is maradjon,
2. ha nem megy olyan jól, ahogy szeretné és azt akarja, hogy ez ne így maradjon.